اینستاگرام, خدمات مالی, خدمات مالیاتی, مقالات

نکات مهم واریزی به حساب‌های بانکی متصل به کارتخوان

نکات مهم واریزی به حساب‌های بانکی متصل به کارتخوان

چند سالی است که مردم به جای اسکناس با کارت‌های بانکی خریدهای روزمره خود را انجام می‌دهند. سهولت استفاده از کارت‌های بانکی برای فروشنده و مشتری باعث شده که این روزها کمتری کسی با خودش پول نقد جابه‌جا کند.

همچنین امروزه تعدادی دستگاه‌ کارتخوان در هر فروشگاه کوچک و بزرگی پیدا می‌شود. کارتخوان‌های سیار هم کار را برای پیک‌ها و دست‌فروش‌ها راحت‌تر کرده‌اند.

با این حال اگر فروشنده هستید و به تازگی قصد استفاده از دستگاه‌های کارتخوان را دارید؛ باید به برخی نکات درباره واریزی به حساب‌های بانکی متصل به کارتخوان توجه داشته باشید.

اگر شما برای شرکت، سازمان یا موسسه خود به خدمات مالی یا مالیاتی نیاز دارید، شرکت حسابداری آرمان ناب با سالها سابقه در این زمینه، آماده یاری شما در این حوزه می باشد.

کافیست با شماره های زیر تماس بگیرید تا همکاران ما یک مشاوره تخصصی به شما ارائه کنند. برای برقراری تماس روی یکی از شماره های زیر کلیک یا لمس کنید.

شماره تماس شرکت حسابداری آرمان ناب
عناوین این گفتار:

واریزی به حساب‌های بانکی متصل به کارتخوان به چند صورت انجام می‌شود؟

واریزی به حساب‌های بانکی متصل به کارتخوان به دو صورت امکان‌پذیر است. در روش اول شما با استفاده از کارت‌های بانکی که به کارتخوان متصل هستند می‌توانید واریزی‌هایتان را مدیریت کنید.

 در روش دوم که واریزی غیرمستقیم نام دارد، صاحب کارتخوان به صورت حواله، نقدی و یا انتقالی، واریزی‌ها به حساب متصل بانکی را به حساب شما منتقل می‌کند.

آيا شیوه واریزی به حساب‌های بانکی متصل به کارتخوان تأثیری در میزان مالیات دارد؟

شیوه واریزی به حساب‌های بانکی متصل به کارتخوان تفاوتی در پرداخت مالیات ایجاد نمی‌کند. در واقع شما مجبورید برای تمام واریزی‌ها به حساب متصل به کارتخوان مالیات بپردازید.

 البته بر اساس قوانین مالیاتی برخی از واریزی‌هایی که جنبه در‌آمدی ندارند و یا مالیات آن‌ها قبلاً به روش‌های مختلفی پرداخت شده است دوباره مشمول مالیات مجدد نمی‌شوند.

 با این حال ما به همه کسانی که از دستگاه‌های کارتخوان استفاده می‌کنند، پیشنهاد می‌کنیم که اطلاعات فروش، خرید و تمام مدارکی را که نشان‌دهنده پرداخت هزینه هستند را به صورت جداگانه دسته‌بندی کنند.

 انجام این کار به شما کمک می‌کند تا در هنگام پر کردن اظهارنامه مالیاتی دچار سردرگمی نشوید.

نکات مهم واریزی به حساب‌های بانکی متصل به کارتخوان

چگونه می‌توانیم اطلاعات مربوط به دستگاه‌های کارتخوان خود را مشاهده کنیم؟

برای مشاهده اطلاعات مربوط به کارتخوان‌های فعال خود می‌توانید به سامانه my. Tax.gov.ir مراجعه کنید. در این سامانه با وارد کردن برخی اطلاعات شخصی مانند کد ملی، شمار همراه، نام کاربری و رمز عبور وارد پنل مدیریتی خود خواهید شد.

 اشخاص حقوقی هم می‌توانند از طریق کد اقتصادی وارد درگاه ملی خدمات الکترونیک شوند. پس از ورود به سامانه روی گزینه ساماندهی پذیرنده‌های بانکی کلیک کرده تا اطلاعاتی مانند شرکت پشتیبانی، شماره پایانه و… را مشاهده کنید.

چگونه حساب متصل به دستگاه کارتخوان را تغییر دهیم؟

فرض کنید صاحب کسب و کاری هستید و برای واریزی به حساب‌های بانکی متصل به کارتخوان شما مشکلاتی به وجود آمده است یا به هر دلیلی می‌خواهید حساب بانکی متصل به کارتخوان خود را تغییر دهید.

 در چنین شرایطی باید به یکی از شعبه‌های بانک مورد نظرتان مراجعه کرده و فرم درخواست تغییر حساب متصل به دستگاه کارتخوان را پر کنید.

پس از تائید اطلاعات حساب جدید و مالکیت دستگاه کارتخوان، تغییر حساب بانکی انجام می‌شود. این فرآيند با توجه به شرکت پشتیبانی و بانکی که انتخاب کرده‌اید ممکن است بین یک روز تا یک هفته طول بکشد.

نکات مهم واریزی به حساب‌های بانکی متصل به کارتخوان

مالیات دستگاه‌های کارتخوان چگونه محاسبه می‌شود؟

یکی از دغدغه‌های اصلی بسیاری از افرادی که از دستگاه‌های کارتخوان استفاده می‌کنند، نحوه محاسبه مالیات است. میزان واریزی به حساب‌های بانکی متصل به کارتخوان تعیین‌کننده مقدار مالیاتی است که شما باید آن را در زمان تعیین شده پرداخت کنید.

البته که شرط و شروط‌هایی نیز وجود دارد که می‌تواند مقدار مالیات را کم یا زیاد کند. قبل از هر چیز بهتر است بدانید که مالیات دستگاه‌های کارتخوان دقیقاً مثل مالیات بر درآمد مشاغل محاسبه می‌شود.

 در واقع جابه‌جایی پول با دستگاه‌های کارتخوان یک فعالیت شغلی به حساب می‌آيد به همین دلیل مشمول مالیات می‌شود. نرخ مالیات دستگاه‌های کارتخوان با توجه به میزان واریزی به حساب‌های بانکی متصل به کارتخوان تعیین می‌شود.

برای مثال اگر مازاد سود شما در طی سال بین 35 تا 50 میلیون تومان باشد باید 15 درصد از سود مازاد را به عنوان مالیات پرداخت کنید. هر چه قدر میزان سود مازاد کسب و کار شما بیشتر باشد، درصد مالیات نیز افزایش پیدا می‌کند.

چگونه می‌توان دستگاه‌های کارتخوان را غیرفعال کرد؟

اگر به هر دلیلی می‌خواهید دستگاه کارتخوانی که به نام شما ثبت شده است را غیرفعال کنید می‌توانید به ‌راحتی این کار را با مراجعه به درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی انجام دهید.

 پس از ورود به این سامانه تمام اطلاعات مربوط به دستگاه‌های پوزی که به نام شما ثبت شده‌اند قابل مشاهده هستند. همچنین پرونده مالیاتی هر کدام از این دستگاه‌ها نیز به صورت تفکیک‌شده وجود دارد.

در این صفحه قسمتی با عنوان غیرفعال‌سازی در نظر گرفته شده است که با کلیک کردن بر روی آن می‌توانید مراحل غیرفعال‌سازی دستگاه کارتخوان را انجام دهید.

حرف آخر

واریزی به حساب‌های بانکی متصل به کارتخوان به دو شیوه مختلف امکان‌پذیر است. تفاوتی میان نحوه محاسبه مالیات با واریز مستقیم یا غیرمستقیم وجود ندارد و شما در هر صورت ملزم به پرداخت مالیات بر درآمد هستید.

 درگاه ملی خدمات الکترونیک سازمان امور مالیاتی، تمام اطلاعات مربوط به کارتخوان‌های فعال و پرونده‌های مالیاتی را در اختیار شما می‌گذارد. همچنین برای غیرفعال‌سازی کارتخوان‌های خود نیز می‌توانید به این درگاه مراجعه کنید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *