مشاوره حسابداری

مشاوره حسابداری

مشاوره حسابداری و مالیاتی با شرکت حسابداری آرمان ناب

اگر شما هم به خدمات حسابداری یا مشاوره مالیاتی تلفنی نیاز دارید، می توانید با همکاران ما در شرکت حسابداری آرمان ناب تماس گرفته تا یک مشاوره تخصصی در این زمینه دریافت کنید.

(برای تماس روی شماره های زیر لمس یا کلیک کنید)

حسابدار شرکت به منظور رشد یا توسعه شرایط شرکت، به مدیر و هیئت مدیره پیشنهاد یک مشاوره حسابداری خواهد داد. در صورتی که مدیر یا هیئت مدیره این پیشنهاد را بپذیرند، مطمئنا در کنار کاهش هزینه‌های شرکت، با افزایش رشد کار مواجه خواهند شد. در این زمان شخص یا شرکتی به عنوان مشاور حسابداری، انتخاب خواهند شد.

این شخص یا شرکت، مشاوره‌های مدیریت خدمات آن شرکت را به مدیران ارائه خواهد داد. منظور از خدمات مشاوره حسابداری، رسیدگی به دفاتر حساب شرکت یا موسسه‌های مختلف است. امروزه حضور این افراد، در موسسه‌های دانشگاهی، موسسات خیریه یا سازمان‌های دولتی واجب بوده و آن‌ها نقش مهمی در این نوع موسسات ایفا خواهند کرد.

مشاوره حسابداری چیست؟

منظور از مشاوره حسابداری، مجموعه‌ای از پیشنهادات و توصیه‌های مشاوران حسابداری به مدیر یا هیئت مدیره یک شرکت است. این نوع پیشنهادات در صورت عملی شدن، مطمئنا در راه رسیدن به موفقیت و رشد شرکت موثر خواهند بود. شخص مشاور با رصد بازار و تحلیل شرایط آن، تحلیل اطلاعات مالی شرکت و خدمات دیگر پیشنهاد‌های خود را ارائه خواهد داد.

سپس مدیران شرکت و هیئت مدیره با توجه به ارائه پیشنهاد‌های آن‌ها، تصمیم‌گیری خواهند کرد. البته مهم‌ترین خدماتی که مشاوران حسابداری به شرکت ارائه خواهد داد؛ بدون شک در رابطه با عملکرد درست حسابدار شرکت و ارائه راهکار‌های در این زمینه خواهد بود.

مشاوران حسابداری با ارزیابی دقیق اسناد مالی و وضعیت حسابداری مشکلات موجود را پیدا کرده و برای رفع آن، راهکار مناسب ارائه خواهند داد. بدون شک این نوع خدمات ارائه شده از سوی مشاوران، مهم‌ترین و در عین حال تخصصی‌ترین کار از سوی آن‌ها به مدیران یک مجموعه خواهد بود.

مشاوره حسابداری تلفنی به چه صورت انجام می‌شود؟

شرکت‌ها و هلدینگ‌های بزرگ اقتصاد، گاهی با مشکل کمبود نقدینگی و مشکلات مرتبط با آن مواجه خواهند شد. بنابراین وجود اختلافات جزئی در دفاتر حسابداری یک شرکت کوچک، چیز عجیب و غریبی نخواهد بود. البته در صورتی که مدیریت شرکت و حسابدار آن، مدیریت نقدینگی را داشته باشند؛ مطمئنا در چنین موقعیتی قرار نخواهند گرفت.

در زمان وجود چنین مشکلاتی حضور یک مشاوره برای انجام امور حسابداری، کمک بزرگی به شرکت خواهد کرد. رایج‌ترین و در عین حال ساده‌ترین روش برای برطرف کردن مشکلات جزئی حسابداری یک شرکت یا موسسه، استفاده از مشاوران حسابداری تلفنی است.

مشاوره تلفنی حسابداری به این شکل است که شخص مشاور چند سوال در رابطه با مشکلات شرکت، پرسیده و سپس از براساس جواب‌ها، راهکار‌هایی را ارائه خواهد داد. البته این راهکار‌های ارائه شده از سوی مشاوران تلفنی حسابداری، زمانی منجر به رفع مشکلات موجود خواهند شد که یک حسابدار ماهر، متخصص و مجرب در آن مجمومه حضور داشته باشد.

بنابراین در صورت عدم وجود یک حسابدار ماهر در مجموعه، به احتمال بسیار زیاد راهکار‌های ارائه شده از سوی مشاوره تلفنی کار ساز نخواهند بود. مدیران با وجود حضور یک حسابدار ماهر در موسسه، می‌توانند به کمک مشاوره حسابداری یک شخص یا شرکت به شیوه تلفنی مشکلات مالی و مالیاتی آن مجموعه را برطرف کنند.

بیشتر بخوانید: مشاوره مالیاتی

البته خدمات ارائه شده از سوی مشاوران حسابداری تلفنی، بسیار گسترده است.اصلی‌ترین خدمات ارائه شده از سوی مشاوران حسابداری تلفنی، عبارت هستند از:

1) صورت‌های مالی مجموعه را، تنظیم و تهیه خواهند کردند.

2) در صورت موافقت مدیر یک شرکت، مشاوران حسابداری تلفنی امور حسابداری آن مجموعه را از راه دور انجام داده و برای آن‌ها ارسال خواهند کرد.

3) بسیاری از شرکت‌های که تازه شروع به کار کرده‌اند، در امور حسابداری مالی و گاهی اوقات مالیاتی با مشکلاتی مواجه خواهند. در این زمان در صورت استفاده از خدمات مشاوره تلفنی حسابداری و با وجود یک حسابدار کار بلد، این مشکلات بر طرف خواهد شد.

4) در صورت استفاده از مشاوره حسابداری تلفنی تمامی خدمات مالی و حسابداری شرکت که شامل حسابداری بازرگانی، صنعتی، پیمانکاری یا فروشگاهی است، انجام خواهند شد.

5) مشاوران حسابداری تلفنی، کمک بسیار بزرگی به مدیران پرژه‌های ساختمانی خواهند کرد. آن‌ها تمامی مخارج و هزینه‌های پروژه را، مشخص کرده و به مدیران یا مهندسان عملیات ساختمانی، ارائه خواهند داد.

6)      مدیران یک مجموعه به کمک مشاوره تلفنی حسابداری لیست بیمه، اظهار نامه‌های مالیاتی، معاملات فصلی، اظهار نامه‌های ارزش افزوده و اظهارنامه عملکرد اشخاص حقیقی تهیه، تنظیم و به مراجع زیر صلاح ارسال خواهد کرد.

7) مشاوران حسابداری تلفنی در تشکیل پرونده مالیاتی و انجام امور مرتبط به آن، نقش تعیین‌کننده در یک مجموعه ایفا خواهند نمود.

مشاوره حسابداری مالی به چه صورت است؟

مشاوره حسابداری مالی را باید، شریک شرکت در همه زمینه‌ها به ویژه امور مالی شرکت دانست. شخص یا شرکتی که به عنوان مشاوره در بخش مالی تعیین شده است؛ باید با مدیران آن مجموعه ارتباط مستحکمی برقرار کند. در این صورت از وجود دارایی‌ها و حساب‌های مالی شرکت اطلاع کافی خواهد داشت.

با توجه به آگاهی مشاوران مالی از اموال و دارایی‌های مالی شرکت، خدمات و مشاوره‌های بهتری برای سرمایه‌گذاری به کارفرما خود ارائه خواهند داد. در صورتی که مدیران شرکت علاقه به استفاده از وجود یک مشاوره مالی نداشته باشند؛ احتمالا در سرمایه‌گذاری‌های خود با مشکل مواجه خواهند شد.

مشاوره حسابداری مالی، با توجه به برنامه مالی شرکت یا شخص پیشنهاد‌های لازم را ارائه خواهد داد. در صورت استفاده از آن پیشنهاد، شرکت به منافع مالی دست پیدا خواهد کرد. اما مشاوران مالی به دو صورت انجام خواهد پذیرفت.

بیشتر بخوانید: مشاوره مالی

مشاوران مالی مستقل

مشاوران مستقل مالی، تقریبا در تمامی مشکلات یا چالش‌های مالی که ممکن است برای یک شرکت شکل بگیرد؛ پیشنهاد یا اظهار نظر خواهند کند. البته تمام این پیشنهاد‌ها یا مشاوره‌ها، کاملا بی‌طرفانه صورت خواهد گرفت.

مشاوران مالی تخصصی

این گروه از مشاوران، در یک بخش خاصی از مسائل حسابداری و مالی تخصص دارند. آن‌ها به طور مثال، در رابطه با مشکلات بازنشستگی یک سازمان یا شرکت ورود پیدا خواهند کرد تا با ارائه پیشنهاد‌های خود مشکل را برطرف کنند.

مشاور حسابداری کیست؟

مشاور حسابداری شخصی است که در بخش‌های مالی، حسابداری و ارزیابی تمامی ابعاد مالی شرکت یا مجموعه از تخصص، مهارت، تجربه و دانش خود استفاده خواهد کرد. این شخص یا شرکت حسابداری مالی به عنوان مشاور، در استفاده از روش‌های درست و کارآمد حسابداری در شرکت کمک بزرگی خواهند بود.

رشته تخصصی شخص مشاور مالی، حسابداری بوده و همچنین او در ریاضی، حل مسئله، استفاده از برنامه‌های مختلفی حسابداری کامپیوتری و تجزیه یا تحلیل آن‌ها، باید از مهارات یا تخصص ویژه‌ای بهره‌مند باشد. شخص حسابداری مالی با توجه به نوع کسب و کار شرکت یا موسسه، خدمات و پیشنهادات خود را ارائه خواهد داد.

از نظر این افراد، نیاز‌ها و مسائل حسابداری کسب و کار‌ها با یکدیگر متفاوت بوده و باید مطابق با نوع کسب و کار، مشاوره حسابداری مالی ارائه شود. مشاور مالی حسابداری، ابتدا تمامی گزارش‌های مالی شرکت حتی گزارش‌های سال‌های قبل را مورد بررسی قرار خواهد داد.

وجود این عزیزان و کمک گرفتن از آن‌ها، ضروری است. زیرا آن‌ها با ارزیابی خود از حساب‌های مالی شرکت و ارائه پیشنهاد‌های مناسب، موسسه را در رسیدن به آینده موفق یاری خواهند کرد. همچنین آن‌ها روش‌ها و راهکار‌های حسابداری شرکت را بررسی کرده و سپس در صورت نیاز به تغییر، راهکار‌های جدید ارائه خواهند داد.

مشاوران مالی حسابداری، وظایف مهمی بر عهده داشته و اصلی‌ترین آن وظایف، شامل لیست زیر خواهد بود:

  • مشاور مالی با توجه به گزارشات مالی شرکت، میزان یا مبلغ سوددهی شرکت را مشخص خواهند کرد.
  • یکی از مهم‌ترین وظایف مشاوران حسابداری، پیش‌بینی مالی بوده و همچنین آن‌ها هزینه‌های آینده شرکت را نیز، معین خواهد کرد.
  • اسناد و صورت‌های مالی شرکت، توسط مشاوره حسابداری مورد بررسی، تجزیه و تحلیل قرار خواهد گرفت.
  • رویه‌های حسابداری سازگار با موسسه یا شرکت مورد نظر، به واسطه مشاور حسابداری تنظیم خواهد شد.
  • مشاور حسابداری با توجه به دفاتر حسابداری، به مدیران شرکت اعلام خواهد کرد که چه مبالغی باید پرداخت شوند یا در چه زمانی امکان پس انداز، برای آن‌ها وجود دارد.

در صورت استفاده از مشاور حسابداری، باید نهایت دقت را به کار گرفت. زیرا این افراد به دفاتر حسابداری شرکت حتی بخش‌های محرمانه، دسترسی دارند. البته با توجه به میزان مبلغی که برای انجام مشاوره باید پرداخت شود؛ باید افرادی متخصص، با دقت و قابل اطمینان باشند.

مشاوره حسابداری چه مزایایی دارد؟

مشاوران حسابداری، برای اینکه عملکرد بخش حسابداری شرکت یا موسسه بهتر شود؛ راهکار‌های را ارائه خواهند داد. سپس مدیران موسسه برای اجرا شدن یا نشدن این راهکار‌ها، تصمیم‌گیری خواهند کرد. بنابراین باید برای مشاوران حسابداری، مزیت‌های بسیاری در نظر گرفت.

مهم‌ترین مزیت‌های استفاده از مشاوره حسابداری در شرکت، عبارت هستند از:

1) دستور العمل‌ها و استاندارد‌های مرتبط با امور مالیاتی را به شکل کاملا اختصاصی، آموزش داده و تهیه خواهند کرد. البته این افراد مشاور‌های تخصصی مالیاتی نیز، به مدیران شرکت ارائه خواهند داد.

2) معرفی افراد متخصص و کاربلد برای استخدام در بخش حسابداری شرکت، از مزیت‌های حضور مشاوران حسابداری خواهد بود.

3) صورت‌های مالی شرکت و خدمات قانونی ارائه شده از سوی شرکت، به کمک مشاوران حسابداری تهیه خواهد شد.

4) از دیگر مزیت‌های حضور مشاور حسابداری، ارزیابی در کنار نظارت بر پروژه‌های مرتبط با بورس است. به عبارت دیگر، آن‌ها به مدیران شرکت کمک خواهند کرد تا از روش‌های جدید برای رسیدن به موفقیت استفاده کنند.

5) مشاوره مالی تمام کار‌های مربوط به طبقه‌بندی سند‌های حسابداری، محاسبه و آماده‌سازی لیست بیمه کارکنان شرکت و ارائه شیوه‌های برای بهبود حسابداری شرکت را انجام خواهند داد.

6)      برای اینکه قرارداد‌های شرکت به شکل کاملا حرفه‌ای و درست، تنظیم شوند؛ وجود مشاوران حسابداری لازم است.

بیشتر بخوانید: مشاوره مدیریت مالی

هزینه مشاوره حسابداری چقدر است؟

عواملی متعدد بر میزان دریافتی به عنوان حق الزحمه مشاوران حسابداری، تاثیر‌گذار هستند. از جمله فاکتور‌های تاثیر‌گذار بر افزایش دریافتی مشاوران حسابداری، شامل موارد زیر خواهند بود:

حقوق مطابق با هزینه‌های امور حسابداری

مشاوران حسابداری، هنگام انجام امور حسابرسی، حسابداری یا مالیاتی هزینه‌های را انجام خواهند داد. این مبالغ پرداختی هنگام انجام چنین اموری، جز وظایف مشاوران محسوب خواهد شد. اما این مبالغ، به عنوان بخشی از حق الزحمه او در نظر گرفته شده و مدیر شرکت باید با حقوق مشاور، به او پرداخت کند.

نوع و مدل فعالیت مشاور

برخی از مشاوران حسابداری فقط در یک بخش خاص مانند مالیاتی یا امور قانونی، تخصص داشته و در این بخش، به مدیران شرکت مشاوره می‌دهند. بنابراین نوع فعالیت این افراد، تاثیر بسیاری بر میزان حقوق دریافتی آن‌ها دارد.

میزان تجربه و تخصص

مطمئنا یکی از مهم‌ترین عوامل موثر بر میزان حق الزحمه دریافتی مشاوران حسابداری، تخصص، مهارت، تجربه و سابقه آن‌ها خواهد بود. البته ملاک اصلی پرداخت حقوق، تعداد ساعاتی است که شخص مشاور برای انجام امور حسابداری یا حسابرسی صرف کرده است. اما در هنگام تنظیم قرارداد، مباحثی مانند اضافه حقوق و سختی کار نیز مطرح خواهند شد که حق الزحمه مطابق با آن‌ها افزایش پیدا خواهد کرد.

میزان کار حسابرسی

حجم و میزان ساعتی که شخص مشاور مالی برای انجام کار خود، صرف خواهد کرد؛ نقش تعیین‌کننده بر میزان دریافت حق الزحمه او دارد. مشاور مالی حسابداری، هر اندازه ساعت بیش‌تری برای انجام امور حسابرسی صرف کند؛ به همان اندازه حقوق خود افزایش پیدا خواهد کرد.

گزارشات حسابداری با کیفیت

در صورتی که مشاوران حسابداری، گزارشات حسابرسی خود را با کیفیت بالایی ارائه دهند؛ مطمئنا باید حق الزحمه بیش‌تری دریافت کنند. زیرا این افراد برای تهیه این گزارشات، تلاش بسیار و زمان زیادی را صرف کرده‌اند. در صورت شکل‌گیری مشکلی در بخش مالی شرکت، وجود این گزارشات کمکی بزرگی برای رفع آن‌ مشکل خواهد بود.

میزان سود دهی شرکت

حقوق مشاوره حسابداری شرکت، با توجه به میزان سود دهی مجموعه تعیین خواهد شد. این شخص با ارائه خدماتی مانند مشاوره‌های تخصص در زمینه امور مالیاتی، کمک بزرگی به شرکت در کاهش مالیات پرداختی یا بخشودگی مالیاتی خواهند کرد. بنابراین با توجه به ارائه چنین خدمات بزرگی به مجموعه، از حقوق بیش‌تری نیز بهره‌مند خواهد شد.

بهترین شرکت مشاوره حسابداری

از جمله بهترین شرکت برای دریافت خدمات مشاوره حسابداری، شرکت حسابداری آرمان ناب است. تجربه سال‌ها کار در عرصه مشاوره مالی و مالیاتی، تنظیم و تهیه صورت‌های مالی، تهیه اظهار نامه‌های مالیاتی و ارائه گزارش‌های مالی شرکت‌های مختلف نشان از تخصص و مهارت کادر این شرکت دارد.

ارائه خدمات با کیفیت و وجود اعتماد مدیران شرکت‌های مختلف به توصیه‌های مشاوران آرمان ناب، منجر به افزایش میزان مشتریان شده است. این شرکت بزرگ در کنار کادر مجرب خود توانسته است با ارائه خدمات عالی، با بیش از ۱۶۰مجموعه اقتصادی همکاری مستمر و دائم داشته باشد.

تعریف حسابداری در ویکیپدیا

پرسش و پاسخ در زمینه مشاوره حسابداری

  1. حقوق مطابق با هزینه‌های امور حسابداری
  2. نوع و مدل فعالیت مشاور
  3. میزان تجربه و تخصص
  4. میزان کار حسابرسی

مشاور حسابداری شخصی است که در بخش‌های مالی، حسابداری و ارزیابی تمامی ابعاد مالی شرکت یا مجموعه از تخصص، مهارت، تجربه و دانش خود استفاده خواهد کرد. این شخص یا شرکت حسابداری مالی به عنوان مشاور، در استفاده از روش‌های درست و کارآمد حسابداری در شرکت کمک بزرگی خواهند بود.

مشاوره حسابداری مالی را باید، شریک شرکت در همه زمینه‌ها به ویژه امور مالی شرکت دانست. شخص یا شرکتی که به عنوان مشاوره در بخش مالی تعیین شده است؛ باید با مدیران آن مجموعه ارتباط مستحکمی برقرار کند. در این صورت از وجود دارایی‌ها و حساب‌های مالی شرکت اطلاع کافی خواهد داشت.

با توجه به آگاهی مشاوران مالی از اموال و دارایی‌های مالی شرکت، خدمات و مشاوره‌های بهتری برای سرمایه‌گذاری به کارفرما خود ارائه خواهند داد. در صورتی که مدیران شرکت علاقه به استفاده از وجود یک مشاوره مالی نداشته باشند؛ احتمالا در سرمایه‌گذاری‌های خود با مشکل مواجه خواهند شد.

مشاوره مالیاتی تلفنی

خدمات مالی

خدمات تحریر دفاتر قانونی

دوره های آموزشی

آیا نیاز به مشاوره در حوزه خدمات مالی نیاز دارید؟

برای دریافت مشاوره مالیاتی همین حالا با ما تماس بگیرید

مشاوره رایگان خدمات مالی بگیرید