خدمات مالیاتی

شرکت حسابداری آرمان با بیش از دو دهه تجربه در حوزه حسابداری و مالیات، به عنوان یک نهاد تخصصی در ارائه خدمات مالیاتی برجسته به شناخته شده است. ما به منظور راهکارهای مالیاتی بهینه و رفع ابهامات مالیاتی، مشاوره تخصصی، تهیه و تنظیم اظهارنامه‌های مالیاتی و ارائه خدمات مالیاتی ویژه به افراد حقیقی و حقوقی اختصاص داده‌ایم. مزایای ما نسبت به سایر شرکت‌ها عبارتند از تیم متخصص و ماهر با دانش عمیق در زمینه قوانین و مقررات مالیاتی، ارائه راهکارهای کاهش مالیات و بهره‌برداری از معافیت‌های مالیاتی، تنظیم اظهارنامه‌های مالیاتی با دقت و دانش بالا، شفافیت در ارتباطات مشتریانی که باعث ایجاد اعتماد و انگیزه برای همکاری مداوم می‌شود. شرکت‌ها به خدمات مالیاتی ما نیاز دارند تا با کمک متخصصان ما، از مشکلات مالیاتی جلوگیری کنند، بهبود وضعیت مالیاتی خود را تحقق دهند و بهینه‌سازی در پرداخت مالیات‌های خود را انجام دهند، که این امور برای رشد و پیشرفت کسب و کارها بسیار حیاتی است.

خدمات مالیاتی، مشاوره مالیاتی و ارائه راهکارهای مالیاتی

اگر شما هم به خدمات مالیاتی نیاز دارید، شرکت حسابداری آرمان ناب آماده ارائه خدمات مالیاتی، راهکارهای مالیاتی و کلیه خدمات حسابداری مرتبط در این حوزه است.

کافیست با شماره های زیر تماس بگیرید تا همکاران ما یک مشاوره تخصصی در این زمینه به شما ارائه کنند. (برای تماس روی شماره های زیر کلیک یا لمس کنید)

بیشتر بخوانید:
ما با تجربه سربلندی در صدها پرونده مالیاتی با موضوعات مختلف، میتوانیم نقشه راه مالیاتی شرکت شما را به گونه‌ای مدیریت کنیم که در امن‌ترین مسیر مالیاتی حرکت کنید و با رعایت کامل قوانین مالیاتی کشور و استفاده از تمامی راهکارها و دستورالعمل ها مالیات بنگاه اقتصادی شما را به حداقل خواهیم رساند

خدمات شرکت خدمات مالیاتی و حسابداری آرمان ناب

خدمات مالیاتی و مشاوره مالیاتی شامل موارد ذیل می باشد که توسط کارشناس شرکت خدمات مالیاتی و حسابداری آرمان ناب انجام می شود:

  • برنامه ریزی به منظور ساماندهی مالیات شرکتها و موسسات و مشاغل و ارائه مشاوره مالیاتی بر اساس فعالیت تجاری
  • تهیه و نگارش دفاتر قانونی(روزنامه و کل)
  • تهیه تنظیم و ارسال اظهارنامه مالیات بر درآمد اشخاص حقیقی
  • تهیه و تنظیم و ارسال اظهارنامه مالیات بر درآمد شرکتها و موسسات
  • تهیه و تنظیم و ارسال اظهارنامه مالیات برارزش افزوده و اجرای عملیات حسابداری و رسیدگی مالیاتی
  • تهیه و تنظیم اظهارنامه املاک و مالیات بردرآمد اجاره
  • تهیه و تنظیم اظهارنامه انحلال شرکتها و موسسات
  • محاسبات مالیات حقوق کارکنان و تهیه و تنظیم لیست مالیات حقوق و ارسال به سامانه امور مالیاتی کشور
  • تهیه و ارسال صورت معاملات فصلی موضوع ماده 169 ق.م.م
  • خدمات مالیاتی در خصوص اجرای تکالیف مالیاتی
  • خدمات مالیاتی پیگیری و استرداد اضافه پرداختی به اداره امور مالیاتی ارزش افزوده
  • خدمات مالیاتی در زمینه آماده سازی مدارک برای رسیدگی مالیاتی عملکرد و ارزش افزوده
  • حضور در مراحل رسیدگی مالیاتی برای اظهارنامه های مالیاتی تا اخذ برگ تشخیص مالیاتی
  • تنظیم لایحه مالیاتی دفاعی با تکیه بر آخرین قوانین و مقررات و آیین نامه های مالیاتی
  • خدمات مالیات تشکیل پرونده مالیاتی و اخذ کد اقتصادی برای شرکتهای تازه تاسیس
  • خدمات مالیاتی در زمینه پیگیری و اخذ گواهی
  • خدمات مالیاتی برای شرکتهای تولیدی،بازرگانی،خدماتی و پیمانکاری
  • خدمات مالیاتی برای شرکتهای خارجی مستقر در ایران و شرکتهای واردات و صادرات
  • خدمات حسابداری مالیاتی در خصوص ارزش افزوده،حقوق و...
  • خدمات مالیاتی نظارت بر کادر حسابداری حسابداری مالیاتی شرکتها،موسسات و مشاغل

نقش مهم تکالیف مالیاتی در خدمات مالیاتی چیست؟

از جمله مهمترین وظایفی که شرکت‌ها و موسسه‌های مختلف بر عهده دارند، انجام تکالیف مالیاتی است. این تکالیف می‌بایست در هر سال به صورت کامل و جامع نوشته و تکمیل شوند.

از جمله مهمترین تکالیف مالیاتی می‌توان به جمع آوری، تنظیم و تکمیل لیست کاملی از بیمه کارکنان و مالیات بر حقوق آن‌ها است.

این تکلیف مالیاتی به عنوان یکی از مهمترین خدمات مالیاتی، به عهده تمامی شرکت‌ها بوده و آن‌ها موظف هستند که آن را نهایتا تا یک ماه، بعد از به پایان رسیدن ماه پیش، تکمیل کند.

در صورتی که این تکالیف مالیاتی در موعد مقرر و به صورت کاملا صحیح انجام نشود، جریمه‌های مختلفی برای شرکت‌ها پیاده‌سازی می‌شود.

از جمله این جریمه‌ها می‌توان به پرداخت ۱۰ درصد از مبلغ بیمه‌ای که توسط شرکت پرداخت می‌شده، اشاره کرد.

به همین دلیل، بسیاری از شرکت‌ها ترجیح می‌دهند تا رسیدگی به تکالیف مالیاتی خود را به عهده شرکت‌های حسابداری بگذارند.

     معرفی انواع تکالیف مالیاتی

به صورت کلی، تکالیف مالیاتی شرکت‌ها به عنوان خدمات مالیاتی به دو دسته تکالیف مالیاتی فصلی و تکالیف مالیاتی سالانه تقسیم می‌شود.

همانطور که از نام آن‌ها نیز پیدا است، تکالیف فصلی باید در هر فصل و تکالیف سالیانه باید هر یک سال یک بار انجام شوند.

از جمله تکالیف فصلی مالیاتی می‌توان به ارسال اظهارنامه ارزش افزوده، اشاره کرد. این اظهارنامه باید ۱۵ روز بعد از به پایان رسیدن هر فصل آماده شده و از طریق سامانه مخصوص، ارسال شود.

اظهارنامه فصلی چهارم با تعطیلات عید نوروز تداخل پیدا می‌کند. از این رو مهلت ارسال آن نیز تا پایان فروردین است.

از سوی دیگر، اظهارنامه عملکرد، از جمله مهمترین تکالیف مالیاتی فصلی و طبیعتا خدمات مالیاتی خواهد بود. اشخاص حقیقی تا پایان خرداد و اشخاص حقوقی ۴ ماه پس از به پایان رسیدن سال مالی خود، موظف به ارائه اظهارنامه عملکرد هستند.

در صورتی که این اظهارنامه در موعد مقرر ارسال نشود، امکان ارسال اظهارنامه اصلاحی و یا الحاقی از آن‌ها دریغ می‌شود.

 

چرا شرکت­ها به رسیدگی مالیاتی توجه زیادی دارند؟

اگر بخواهیم مهمترین حوزه‌های خدمات مالیاتی را لیست کنیم، بدون شک باید به فعالیت‌ها و امورات مرتبط با رسیدگی مالیاتی نیز اشاره کرد.

در واقع شرکت‌ها و سازمان‌ها موظف هستند تا به تمامی عملکردهای مالیاتی خود، به صورت دقیق رسیدگی کرده و آن‌ها مورد بررسی قرار دهند.

به همین دلیل بر هر مدیر، حسابدار و یا مدیر مالی واجب است تا به صورت کامل با قوانین و مقررات مرتبط با رسیدگی مالیاتی آشنا باشد.

در واقع؛ تکمیل و ارسال اظهارنامه مالیاتی و اظهارنامه عملکرد نیز خود جزو فعالیت‌هایی است که در زیر مجموعه رسیدگی مالیاتی قرار خواهد گرفت.

این که چگونه این اظهارنامه‌ها و تمامی فعالیت‌های مرتبط با رسیدگی و بررسی مالیاتی به چه نحوی انجام می‌شوند، برای اداره مالیات از اهمیت بالایی برخوردار است.

از این رو، این اداره، توجهات بسیار زیادی بر رسیدگی مالیاتی شرکت‌ها داشته و در صورتی که شرکت‌ها این امورات را به خوبی انجام ندهند، آن‌ها را با جریمه‌های سنگینی مجازات می‌کند.

       روند رسیدگی مالیاتی به عنوان خدمات مالیاتی چگونه است؟

همانطور که تا بدین جا متوجه شده اید، رسیدگی مالیاتی از جمله امور مالیاتی است که باید توسط شرکت‌ها و سازمان‌ها با دقت بالایی انجام شود.

در ابتدا برگه‌ای به عنوان برگ درخواست اسناد و مدارک حسابداری از سوی موادی قانونی به شرکت‌ها و سازمان‌ها ارسال خواهد شد.

در واقع این خود سازمان‌ها هستند که باید چنین برگه‌ای را درخواست کنند. این برگه طبق دستورالعمل‌های سازمان امور مالیاتی، تکمیل و تنظیم شده است.

طبق این برگه، شرکت و سازمان مبدا موظف خواهد بود تا تمامی اسناد و مدارکی که تحت عنوان اسناد و مدارک حسابداری است، برای بررسی و رسیدگی مالیاتی، به اداره مالیات تقدیم کند.

به این مرحله، ابلاغ برگ درخواست اسناد و مدارک حسابداری نیز گفته می‌شود. حال کارشناسان خبره و ارشد مالیاتی موظف خواهند بود تا بعد از دریافت ابلاغیه، به شرکت مورد نظر مراجعه کنند.

حال این کارشناسان تمامی فعالیت ها، امورات، اسناد و مدارک حسابداری شرکت را مورد بررسی دقیق قرار می‌دهند.

 

نقش اظهارنامه مالیاتی در خدمات مالیاتی چیست؟

اظهارنامه مالیاتی در واقع دفترچه است که می‌تواند تمامی عملکردهای مالیاتی اشخاص حقیقی و حقوقی که موظف به پرداخت مالیاتی هستند را مشخص کند.

در این دفترچه تمامی رویدادهای مالیاتی بر اساس تاریخ وقوع آن ها، به صورت کامل مستند شده و تمامی مدارک و ادله نیز در آن جمع آوری می‌شود.

در گذشته، این دفترچه به صورت دستی و چاپی تنظیم و تکمیل می‌شده است. اما امروزه سامانه‌ای راه اندازی شده تا نسخه الکترونیکی به جای نسخه چاپی در اختیار شرکت‌ها قرار بگیرد.

در واقع رسیدگی کردن به این اظهارنامه مالیاتی، از جمله مهمترین خدمات مالیاتی شناخته می‌شو؛ چرا که در صورت تکمیل نکردن آن، جریمه‌های مالیاتی سنگینی در انتظار سازمان‌ها و شرکت‌ها خواهد بود.

در واقع مهلت ارسال اظهارنامه برای افراد حقیقی، حداکثر ۳ ماه پس از به پایان رسیدن سال مالیاتی بوده و این مهلت برای افراد حقوقی، به ۴ ماه افزایش پیدا کرده است.

 

·        مشکلات ارسال نکردن به­ موقع اظهارنامه مالیاتی

تمامی افراد حقیقی و حقوقی که مشمول پرداخت مالیاتی هستند، موظف هستند تا اظهارنامه مالیاتی خود را به عنوان یکی از خدمات مالیاتی مهم، به موقع تنظیم و ارسال کنند.

این اظهارنامه علاوه بر این که باید در زمان خواسته شده ارسال شود، باید دقیقا مطابق با فرمت و محتوای اعلام شده از سوی اداره مالیات تنظیم شود.

همانطور که اشاره شد، جرایم مختلفی در انتظار افرادی خواهد بود که این اظهارنامه را به موقع و به صورت صحیح ارسال نکرده اند. از جمله مهمترین این جرائم می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

–    افراد امکان بهره مندی از معافیت‌ها و بخشودگی‌های مالیاتی را نخواهند داشت.

–    امکان دریافت معافیت مالیاتی سالانه برای افراد حقیقی از بین می‌رود.

–    امکان دریافت معافیت مالیاتی افراد حقوقی در برنامه پنج‌ساله از بین خواهد رفت.

پس اگر می‌خواهید که از معافیت‌های مختلف مالیاتی بهره‌مند شوید، لازم است تا اظهارنامه مالیاتی خود را در موعد مقرر، طبق فرمت و محتوای خواسته شده، تکمیل و ارسال کنید.

 

جایگاه اظهارنامه ارزش افزوده در خدمات مالیاتی

به صورت کلی، تولیدکنندگان و فروشندگان در ایران موظف به پرداخت مالیات به دولت هستند. این افراد باید مالیات خود را در هر ۳ ماه محاسبه کرده و به دولت تقدیم کنند.

در صورتی که این مالیات به موقع ارسال نشود، جریمه‌های مختلفی برای افراد درنظر گرفته شده است.

البته باید به این نکته نیز اشاره داشت که یک فرجه ۱۵ روزه برای افراد در نظر گرفته شده است؛ بنابراین اگر به هر دلیلی فرد نتواند تا اظهارنامه ارزش افزوده خود را به موقع تقدیم کند، در این ۱۵ روز این عمل را انجام دهد.

شاید برای شما هم این سوال ایجاد شده باشد که چه مشاغلی موظف به پرداخت مالیات و ارائه اظهارنامه ارزش افزوده هستند؟

باید اشاره کرد که ب تمامی محصولات و خدمات، مالیات بر ارزش افزوده تعلق خواهد گرفت. از این رو به سادگی متوجه اهمیت این موضوع در خدمات مالیاتی خواهید شد.

به همین دلیل، بسیاری از افراد تنظیم و تکمیل این اظهارنامه را به عهده شرکت‌های حسابداری می‌گذارند.

 

·        جهت تکمیل صحیح اظهارنامه ارزش افزوده، این نکات را بدانید

تمامی افراد و مودیانی که موظف به ارائه اظهارنامه ارزش افزوده هستند، لازم است تا نکات مهمی را در این زمینه به خاطر بسپارند. از جمله مهمترین این نکات عبارت است از:

–    مودیان موظف خواهند بود تا تمامی فرم ها، مراحل و تشریفاتی که جهت ارائه اظهارنامه ارزش افزوده وجود دارد را دقیقا در مهلت مشخص شده، انجام دهند.

–    جهت پرداخت این مالیات، نیاز است تا از قبل ثبت نام در سامانه امور مالیاتی انجام شده باشد.

–    به یاد داشته باشید برای ارائه و تقدیم این اظهارنامه، نیازی به مراجعه حضوری نبوده و همه مراحل به صورت غیرحضوری و الکترونیکی انجام می‌شود.

–    جهت قبول فاکتورهای ارائه شده به سازمان امور مالیاتی کشور، لازم است که این فاکتورها، دقیقا مطابق با فرم‌های استاندارد باشند.

با توجه به الکترونیکی شدن ثبت نام، دریافت نام کاربری و رمز عبور و تکمیل اظهارنامه، شاید لازم است تا از شرکت‌ حسابداری آرمان ناب کمک بگیرید. بسیاری از شرکت‌های حسابداری موجود، تنظیم و تکمیل اظهارنامه مالیاتی را به عنوان یکی از خدمات مالیاتی انجام می‌دهند.

خدمات مالیاتی یک شرکت به گونه ای است که صاحبان شغل ها برای پیشگیری از جرائم و تخلفات مالیاتی باید آگاهی و اطلاعات مهم و کافی را داشته باشند. گاهی اوقات متاسفانه با عدم آگاهی مدیران و صاحبان شغل ها روبه‌رو می شویم که این عدم آگاهی و عدم اطلاعات باعث به وجود آمدن خطرات و مشکلات بسیار زیادی در شرکت ها می شود.

بخش های خدمات مالیاتی

در بالا گفته شده که مالیات دولت تأثیرات بسیار فراوانی بر اقتصاد کشور دارد و یک نمونه از بخش های پرداخت مالیات، شرکت ها و مؤسسات هستند که به لحاظ گوناگون مالیات برای شرکت ها از اهمیت بالایی برخوردار است.
بخش های خدمات مالیاتی به چند دسته تقسیم بندی می شود؟

مالیات ها بر درآمد

تمامی شغل ها باید مالیات مربوط به سود شرکت ها را پرداخت کنند و این پرداخت به شکل تجارت بستگی دارد. رئیس شرکت ها به وسیله اظهارنامه مالیاتی، ناشی از درآمد شخصی خود مالیات را دوباره پرداخته می کنند.

مالیات ها بر فروش

فروش و توزيع محصولات نیز به طور کامل مالیات را پرداخت نمی کنند. همچنین فروش محصولات به صورت اینترنتی و آنلاین نیز می تواند قوانین مالیاتی مربوط به خود را نیز داشته باشند. به همین دلیل است که صاحبان تجارت قسمتی از این مالیات ها را از مردم می گیرند و به همین ترتیب هزینه هایی که با مالیات مرتبط است را جمع آوری می کنند.

مالیات ها بر دارایی تجاری

معمولاً اگر یک تجارت مالکیت املاک و مستغلات را داشته باشد، باید مالکیت آن ملک و املاک را به سازمان امور مالیاتی پرداخت کند. درصدی از این مالیات نیز توسط مردم پرداخته می شود.

پرداخت مالیات سهام‌داران

هر سهامداری که درون یک شرکتی کار و فعالیت می کند، باید مالیات انفرادی خود را مانند سایر کارمندان نیز بپردازد.
ضرورت مالیات بر سود سهام
اگر یک شرکت سود سهام خود را به دست مالکان بسپارد و بین آن ها توزیع کند، باید برای پرداخت مالیات خود گزارشی تهیه کند. سود سهام آن ها نیز بر خلاف حقوق و مزایا قابل کسر نمی باشد و به همین دلیل است که شرکت ها وظیفه دارند تا در این میان ضرورت مالیات را نیز بپردازند.

بیشتر بخوانید: تکالیف مالیاتی

خدمات مالیاتی ضروری در هر کسب و کار

شرکت هایی از فعالیت فراوانی در ایران برخوردار هستند معمولاً برای اینکه بتوانند به شکل قانونی و کاملاً مجاز در کشور به فعالیت خود ادامه دهند، باید به قوانین و مقررات ایران احترام بگذارند و مالیات های خود را سر وقت دقیق پرداخت کنند. 

مالیات کسب‌ و کار ها شامل مالیات بر درآمد، مالیات بر ارزش‌ افزوده، مالیات بر اموال و دارایی و مالیات تکلیفی می شود. دریافت مشاوره از خبرگان مالی و شرکت های خدمات مالیاتی برای کسب‌ و کار ها بسیار لازم و ضروری است؛ چرا که قوانین مالیاتی در وقت انجام آن، پیچیده است و بسیار مشکل دار است. 

همچنین هر شرکتی برای به عمل رساندن اهداف خود در بخش های مالی نیازمند راهکارهای نرم‌ افزاری به خصوص نرم افزار حسابداری است. همکاران سیستم به عنوان یکی از شرکت‌ های پیش‌ رو در عرضه محصولات نرم‌ افزاری این راهکار ها را در اختیار شرکت‌ ها و کسب‌ وکار های ایرانی قرار داده است.

نقش شرکت خدمات مالیاتی در کاهش مالیات

بی شک یکی از مهم ترین منابع درآمدی دولت، مالیات است که تقریبا قسمت فراوانی از هزینه ها را تأمین می کند و به عنوان یک ابزار مناسب مالی برای کنترل وضعیت اقتصادی استفاده می شود. 

هنگامی که در جامعه با پیشرفت و اوج گرفتن نقدینگی مواجه می شویم دولت می تواند با اضافه کردن نرخ مالیاتی به کاهش نقدینگی و تورم کمک کند. 

همچنین اگر رکود و عدم رونق اقتصادی در اقتصاد کشور دیده شود، مسئولان می توانند با کم کردن نرخ ها و تورم مالیاتی، اقتصاد را در کشور بنیان کنند. مالیات می تواند برای جامعه یک ابزار مهم و فوق العاده مالی باشد؛ اما مالیات نقش اساسی در تقسیم درآمد و تقسیم ثروت دارد.

بیشتر بخوانید: رسیدگی مالیاتی

چگونه مالیات کمتری پرداخت کنیم؟

پرداخت به موقع مالیات

پرداخت به موقع مالیات برای شما این امکان را فراهم می کند تا از تخفیفات مالیاتی نیز استفاده‌ کنید. اگر شما جزء پرداخت کننده های خوش حساب باشید، می توانید حداقل صرف مدت سه سال پی در پی در زمان مقرر اظهارنامه مالیاتی و اظهارنامه ارزش افزوده خود را تحویل بدهید و مالیاتی که برای شما معین می شود را در زمان مناسب بپردازید‌، این مزیت و ارفاق به شما داده می شود که تا ۵ درصد کل مالیات این سه سال را به عنوان تخفیف مالیاتی دریافت کنید.

محاسبه دقیق اسناد، مدارک و هزینه های اظهار شده

مطابق با قوانین و دستورهای مالیاتی، این مالیات در هر سال مالی به میزان سود و حقوق در عملیات های مادی حساب می‌ شود و از هزینه و بودجه دارایی نیز کم می شود و مبالغی دیگر به عنوان مالیات باید پرداخته شود. 

اگر صاحبان مدارک و اسناد، گزارشات مربوط به هزینه ها را دقیق و کامل تنظیم نکنند، این مبالغ از مالیات آن ها کم می شود. به همین دليل است که ثبت کردن دقیق و تنظیم کردن به موقع اسناد و هزینه ها برای کسر شدن مالیات از اهمیت بسیار بالایی برخوردار است.

اظهار هزینه درآمد سال گذشته در اظهارنامه مالیاتی سال جدید

در اظهارنامه مالیاتی، رقم درآمد سال قبل را به عنوان درآمد امسال مشخص کنید. چنانچه درآمد امسال کمتر از درآمد سال گذشته معین شود، بازرسان مالیاتی برای بررسی دقیق دفاتر و اسناد و مدارک مالی اقدام می کنند و احتمالاً آن به رقمی بالاتر از سال قبل شما می رسند. 

به همین دلیل اگر مالیات سال گذشته خود را خودتان قبول دارید و از نظر خودتان صحیح و به صرفه است، همان درآمد سال قبل را در اظهارنامه سال جدید خود اعلام کنید.

پیگیری قوانین و دستورهای مربوط به معافیت های مالیاتی

معمولاً هر ساله نرخ مالیات بر درآمد دچار تحول و گوناگونی می شود. امکان کم و زیاد شدن مالیات وجود دارد و یا اینکه مشاغل و خدمات از پرداخت بخشی از مالیات تعلق گرفته، معاف شوند وجود دارد؛ 

از همین جهت بهتر است که قوانین، تبصره ها و ابلاغیه‌های مالیاتی را به طور همیشگی مورد بررسی قرارداد و همیشه اطلاعات و داده های خود را به روز رسانی کنید تا فرصت‌های فوق العاده مانند استفاده از قوانین معافیت مالیاتی را از دست ندهید.

فاکتور های کوچک و بزرگ هزینه ها را نگه دارید

بیشترین چیزی که در معین کردن مقدار مالیات تاثیر دارد هزینه ها هستند. در حفظ و نگهداری و ثبت تمامی اسناد و فاکتور های خود توجه کنید به هیچ وجه از آن غافل نشوید، همچنین فاکتور هزینه های صبحانه، یا ناهاری که برای یک ماموریت بیرون از دفتر کار رفته اید را دور نیندازید. 

همچنین فاکتور پرداخت هزینه های پارکینگ و از این قبیل هزینه ها که امکان دارد در طول سال به مبلغ بالایی رسیده شده باشد اما اگر از آن ها نگهداری نکنید، این فرصت را از دست میدهند چرا که در کاهش مالیات شما بسیار زیاد موثرند.

به اشتراک گذاشتن دارایی ها و درآمدها با افراد قابل اطمینان

می توانید با اعضای خانواده و افراد نزدیک به خودتان، دارایی ها و درآمدتان را به اشتراک بگذارید. درآمدها و دارایی شما هر چه بیشتر و بالاتر باشد مالیات متعلق به آن نیز به همان نسبت افزایش پیدا خواهد کرد؛ 

اما شما می توانید اعضای خانواده را تحت عنوان کارکنان حقوق بگیر به شرکت معرفی کنید و دارایی و درآمدتان را با آن ها به طور کامل به اشتراک بگذارید و به دلخواه تقسیم کنید.
در بالا گفته شد که هر فردی ایرانی که در جامعه زندگی می­ کند، حق و حقوقی را نیز دارد که دولت وظیفه دارد حق و حقوق آن فرد را به او بدهد. همچنین هر فرد ایرانی که درآمدی از خود دارد باید مالیات بپردازد و به همین ترتیب دولت با استفاده از مالیات، مخارج عمومی جامعه را تأمین و مهیا می­ کند. 

خدماتی و حقوقی که دولت در قبال دریافت مالیات به شهروندان می دهد، می تواند شامل برقراری امنیت، ارائه خدمات شهری، ارائه خدمات آموزشی، ارائه خدمات امدادی و رفاهی و … شود.

بیشتر بخوانید: اظهارنامه مالیاتی

اهمیت خدمات مالیاتی

بخش زیادی از مالیات دریافتی در کشورمان توسط شرکت ها آماده و تأمین می شود. همین شرکت ها نیز مجبور به پرداخت مالیات به دولت از اندک سود خود هستند. نوع گرفتن مالیات دولت از شرکت ها بسته به نوع کار و فعالیتی که شرکت ها انجام می‌دهند متفاوت است. دولت نیز از آن مالیاتی که از سایر افراد می گیرند برای درست کردن و به اتمام رساندن پروژه های ساختمانی استفاده می کنند و این پروژه ها برای تمامی کشور ها اهمیت ویژه ای دارد. انواع این پروژه ها عبارت است از:

اهمیت مالیات بر بهداشت و سلامت

بدون هیچ گونه مالیات، کمک های دولتي به درمانگاه ها نمی رسد و آن ها را تأمین نمی کند. کمک های بسیار زیادی از طرف مالیات به خدمات درمانی پزشکی نیز می شود که تأمین کننده تمامی این خدمات هستند.

اهمیت و ضرورت مالیات در درس و تحصیلات

درس و تحصیل دانش آموزان برای هر جامعه بسیار مهم و ضروری است به طوری که آموزش و پرورش بیشترین نیاز را به دریافت مالیات دارند. در اکثر کشورها بیشترین سرمایه گذاری‌شان، برای آموزش و پرورش است.

اهمیت مالیات در نگهداری و حفظ حکومت

حاکمیت قوی و ضعیف در کشور برای رشد اقتصادی کشور و ضعف کشور بسیار مهم است. داشتن مدیر و حاکم خوب در کشور به جمع آوری بودجه و مالیات کمک فراوانی می‌ کند.

اهمیت مالیات بر اقتصاد کشور

داشتن مالیات کشور، باعث رشد اقتصادی همان کشور می شود. این مالیاتها اکثراً به تولید های ناخالص کشور کمک فراوانی می‌ کند و از همین رو مالیات سهم فراوانی از اقتصاد کشور را مختص به خود کرده است.

پرسش و پاسخ

یک سرویس حسابداری می تواند به شما کمک کند فرآیند حسابداری خود را ساده کنید و حتی به شما کمک کند داده های مالی کسب و کار خود را در یک برنامه  ادغام کنید. قرارداد با یک شرکت حرفه ای برای حسابداری به ویژه در زمان مالیات اهمیت دارد.

 اطلاعات مالی سازمان نگهداری می کند. سوابق به روز به کاربران کمک می کند اطلاعات مالی فعلی را با داده های تاریخی مقایسه کنند.

انواع حسابداری بهای تمام شده عبارتند از هزینه یابی استاندارد، هزینه یابی بر مبنای فعالیت، حسابداری ناب و هزینه یابی نهایی.



برای مشاوره رایگان می توانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید

یا

در خواست خود را از طریق فرم زیر ارسال فرمایید تا کارشناسان ما در کمترین زمان با شما تماس بگیرند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *