مقالات

ترفند مالیاتی فروشگاهی

ترفندهای مالیاتی به معنای راه‌های قانونی فرار مالیات نیست، بلکه مسیرهایی است که شما را به استفاده از تخفیفات، مشوقات و غیره هدایت می‌کند که این موضوع تنها با یک مشاوره مالیاتی خوب میسر است. موضوع این مقاله ترفندهای مالیاتی و روش‌های بهره‌مندی از آن است. تا پایان همراهی مان کنید.

ترفند های مالیاتی:

وقتی سخن از ترفند است، یعنی به دنبال راه چاره هستید. خوب است بدانید که تنها چاره مالیات، پرداخت آن است. اما ترفندهایی وجود دارد که پرداخت مالیات را بهینه تر یا کمتر کند. ترفندهای مالیاتی روش‌هایی است که شما را به سوی پرداخت مالیات کمتر هدایت می‌کند.

چه کسانی باید مالیات پرداخت کنند:

همه شهروندانی که در یک کشور زندگی می­ کنند و دارای درآمد هستند، موظف پرداخت مالیات هستند. در یک مشاوره مالی حرفه ای درآمدهای مشمول مالیات افراد با این سه مورد صورت می گیرد:

  1. اجاره
  2. سود
  3. دستمزد

دولت متناسب با درآمد افراد برای افراد جامعه مالیات در نظر می‌گیرد.

تأثیر مالیات بر رفاه اقتصادی جامعه:

دولت مالیات ها را متناسب با درآمد افراد، توانایی پرداخت آنها و غیره در نظر می گیرد. از مالیات، برای ایجاد رفاه شهروندان استفاده می شود. مالیات برای توسعه مجدد درآمد و تأمین هزینه ها کاربرد دارد. از مالیات برای تأمین منابع عمومی مانند راه، زیرساخت های شهرسازی، توسعه و ساخت مدارس، شبکه تأمین اجتماعی، مراقبت های بهداشتی، دفاع ملی، اجرای قوانین، سیستم قضایی و غیره استفاده می شود.

به عبارت بهتر دریافت مالیات در افزایش بازده اقتصادی یک کشور مفید و سودمند است و باعث کاهش نابرابری های اقتصادی می شود.

با 4 گروه پرداخت کننده مالیات در ایران آشنا شوید:

در ایران اشخاص حقیقی و حقوقی زیر باید مالیات بپردازند:

  1. اشخاص حقیقی مقیم ایران باید به ازای درآمدهایی که در ایران یا خارج از ایران به دست می آورند، باید مالیات پرداخت کنند.
  2. اشخاص حقیقی ایرانی که در خارج از ایران زندگی می کنند و درآمد هایی در داخل ایران دارند، باید برای درآمدشان مالیات پرداخت کنند.
  3. اشخاص حقوقی ایرانی باید به میزان درآمدهایی که در ایران یا خارج از ایران به دست می‌آورند، مالیات بپردازند.
  4. هر شخص حقیقی یا حقوقی غیر ایرانی، باید به ازای درآمدهایی که در ایران به دست می آورد مالیات پرداخت کند.

مشاغلی که باید مالیات بپردازند:

برای استفاده از ترفندهای مالیاتی ابتدا باید نوع شغل و مالیات تعلق گرفته به آن را مشخص کنید. مالیات تعلق گرفته به دفاتر و اسناد مالی یک شرکت بزرگ بین المللی با یک کسب و کار در یک کارگاه کوچک چند نفره تفاوت بسیاری دارد. سازمان امور مالیاتی اشخاص حقیقی را بر اساس حجم و نوع فعالیتشان به سه گروه تقسیم کرده است:

  • مشاغل گروه اول، این گروه شامل دارندگان کارت بازرگانی، صاحبان مشاغل صرافی، فروشگاه‌های زنجیره‌ای دارای مجوز، بیمارستان ها، زایشگاه ها، کلینیک های تخصصی، کارخانه‌داران و واحدهای تولیدی، صاحبان هتل های سه ستاره و بالاتر، دارندگان معادن و غیره هستند که درآمد سالانه شان بالای ۵/۵ میلیارد دارند.
  • مشاغل گروه دوم، مشاغلی هستند که یکی از این دو شرط را داشته باشد، یا درآمد ابرازی آنها بر اساس اظهارنامه مالیاتی عملکرد دو سال قبل بین 1.8 میلیارد تا 5.5 میلیارد باشد، یا اینکه آخرین درآمد قطعی شده فروش کالا و ارائه خدمات شان یک بین 5.5 تا 8 میلیارد باشد.
  • مشاغل گروه سوم، شامل کسب و کارهای واحدهای اقتصادی است که درآمد سالانه آنها کمتر از 8 میلیارد تومان در سال است. اگر شما هم نیاز به استقرار حسابدار دارید می توانید با ما تماس بگیرید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *